Mesaj Sayısı : 27 Yaş : 30 Nerden : Marmaris Okul veya İşyeri : Ş.A.B Lakap : dani Kayıt tarihi : 07/03/08
Konu: Eragon (PC) Cuma Mart 07, 2008 11:58 pm
Tür:Macera - Aksiyon Rar Key:pif.forumu.com Platform:Pc Yapımcı:Sierra En düşük sistem gereksinimleri : #İşlemci : Pentium 4 ya da dengi 1.4 Ghz bir işlemci #Ekran Kartı : 128 MB Nvidia veya dengi, DirectX 9.0 ve Piksel tarama destekli bir ekran kartı #Hafıza : 512 MB sistem hafızası #Sabit sürücü : Demo için 750 MB, tam sürüm oyun için 4 GB boş sabit sürücü alanı #Ses Kartı : DirectX 9.0 destekli bir ses kartı Ürün özellikleri: &Derin Dövüş Sistemi- Dinamik kaçışlar, azalan engelleme ve özel bağlantılı hareketler ile yeni dövüş tekniklerini test edin &Büyü Sistemi— Dövüş/geçiş/bulmaca çözümünde kullanılan ve çevre bazlı büyüler, hem kendi başına bir silah, hem de diğer silahlar için güç vericidir. Oyun Hakında: Ufakken fantastik dünyalara ait farklı kitaplar okumuştum. Hatta bazılarını tam bitirmeden, sadece birkaç sayfasına göz atıp kendimce yazarlık hayalleri kurardım. Bir gün oturup “Ben yazar olacağım” diye karar vermiştim. İlk kahramanımı yaratmıştım. İyilerin dostu, kötülerin düşmanı “Paladin Şakir”. Hatta birkaç macera bile yazmıştım ilgili olarak. O zamanlar çocuk ruhu ve boş hayallerle böyle bir girişimim olmuştu. Ancak sonradan aklım başıma gelince, aslında bu tür bir işe soyunmanın ne kadar zor olduğunu anladım.