BaBa Co-Admin
Mesaj Sayısı : 190 Yaş : 30 Nerden : Marmaris Okul veya İşyeri : Ş.A.B Lakap : BaBa Kayıt tarihi : 08/03/08
| Konu: Pro Evolution Soccer 2008, (PES 2008) Tanıtım Paz Mart 23, 2008 9:02 pm | |
| Pro Evolution Soccer 2008, (PES 2008) Konami tarafından dağıtılan ve Dünya çapında milyonlarca satan, oyun dünyasının en başarılı futbol oyunlarından biri olarak gösterilen serinin, yedinci oyunudur. PlayStation 3’le oynanır. Tamamen yenilenmiş fizik motoru ve oynayış stili ile Pro Evolution Soccer 2008, serinin önceki oyunlarından çok daha farklı, daha ileri bir futbol simülasyoudur.
Lisanslı ligler Aşağıdaki ligler tamamen lisanslı ve tüm takımlar gerçek bilgileriyledir:
La Liga Ligue 1 Serie A Eredivisie
Diğer liglerden lisanslı takımlar
Bayern Munich Anderlecht Club Brugge Dinamo Zagreb F.C. Copenhagen HJK Helsinki Olympiacos Panathinaikos AEK Athens Rosenborg Wisła Kraków Benfica FC Porto Sporting Lisbon Spartak Moscow Lokomotiv Moscow Celtic Rangers Red Star Belgrade AIK Hammarby Helsingborgs Göteborg FC Basel Beşiktaş Galatasaray Fenerbahçe Dinamo Kiev River Plate SC Internacional
Milli Takımlar
Angola Kamerun Fildişi Sahilleri Gana Nijerya Güney Afrika Togo Tunus Avustralya İran Japonya Suudi Arabistan Güney Kore Avusturya Belçika Bulgaristan Hırvatistan Çek Cumhuriyeti Danimarka İngiltere Finlandiya Fransa Almanya Yunanistan Macaristan İrlanda İsrail İtalya Hollanda Kuzey İrlanda Norveç Polonya Portekiz Romanya Rusya İskoçya Sırbistan Slovakya Slovenya İspanya İsveç İsviçre Türkiye Ukrayna Galler Arjantin Brezilya Şili Kolombiya Ekvador Paraguay Peru Uruguay Kosta Rika Meksika Trinidad Tobago ABD | |
|
__aRnGncY__ Site Master
Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 31 Nerden : Marmaris Okul veya İşyeri : Ş.A.B. Kayıt tarihi : 05/03/08
| Konu: Geri: Pro Evolution Soccer 2008, (PES 2008) Tanıtım Ptsi Mart 24, 2008 9:47 pm | |
| bnim futbol oyunum pes walla hemde çok güzel fifa sewmiom görüntü fLn iyi değil | |
|
__aRnGncY__ Site Master
Mesaj Sayısı : 182 Yaş : 31 Nerden : Marmaris Okul veya İşyeri : Ş.A.B. Kayıt tarihi : 05/03/08
| Konu: Geri: Pro Evolution Soccer 2008, (PES 2008) Tanıtım Ptsi Mart 24, 2008 9:48 pm | |
| bnim futbol oyunum pes walla hemde çok güzel fifa sewmiom görüntü fLn iyi değil | |
|